Covid-19: anbefalinger når du træner badminton 2020-2021

På baggrund af anbefalinger fra DGI og drøftelse med halbestyrelsen har bestyrelsen følgende information og anbefalinger til badmintonklubbens medlemmer:

Alle skal selv opsætte net og tage dem ned og sætte dem på plads i depotrummet efter sidste træningstime mandag og onsdag. De hold, der starter og slutter om mandagen og onsdagen skal sørge for at spritte stængerne på nettene. Der er opsat sprit og klude på vognen med net.

Derudover må man sørge for at spritte af, hvis man har røret ved stænger eller andet, som andre spillere bruger.

Desuden opfordres alle til at møde i god tid inden man skal spille, så man er ude af omklædningsrummet, inden næste hold spillere er færdige med deres træning og skal benytte det. Der må være max. 18 pers. I omklædningsrummet ad gangen.