Børn og Unge

Juelsminde Badminton Klub skal være et attraktivt tilbud til badmintoninteresserede børn i alle aldre. Det gælder både sportsligt og socialt.

Vi vil gerne i Juelsminde Badmintonklub være en klub, der er med til at udvikle dygtige badmintonspillere.

MiniTon

Fra sæson 2019-2020 tilbydes MinTon, der er forældre/barn badminton, og træningen er en kombination af lege, motoriske øvelser og spil med ketsjer og fjerbold. MiniTon er for børn i alderen 5-9 år. Alle kan være med til MiniTon, og barnet er sikret en succcesoplevelse samtidig med, at det udvikler sine motoriske evner.

Hvad kan I forvente af klubben?

• at alle voksne i klubben arbejder på at skabe tryghed for barnet
  • at alle børn mødes med venlighed og respekt
  • at I som forældre føler jer velkomne i klubben
  • at vores mål er at skabe et hyggeligt idrætsmiljø med plads til alle
  • at klubben tilbyder et godt fællesskab på tværs af køn og aldersgrænser
  • at spillerne også uden for banen gode kammerater og alle snakker med alle
  • at spillerne ikke mobber hinanden, men yder deres bidrag til den fælles trivsel i klubben
  • at klubben vil arbejde på at formidle en god kontakt og et godt samarbejde med alle forældre.

Hvis der er spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte klubben påjbk@jafnet.dk