Ungdomsspillere

Juelsminde Badminton Klub skal være et attraktivt tilbud til badmintoninteresserede børn i alle aldre. Det gælder både sportsligt og socialt.

Vi vil gerne i Juelsminde Badmintonklub være en klub, der er med til at udvikle dygtige badmintonspillere, og en klub, der kan rumme både eliten og bredden.

Det er vigtigt, at ungdomsspillerne fastholder interessen for badminton på det niveau, som spillelyst, talent og gå på mod rækker til, og det gælder også ved overgangen fra ungdomsspiller til seniorspiller.

Hvad kan I forvente af klubben?

• at alle voksne i klubben arbejder på at skabe tryghed for barnet
  • at alle børn mødes med venlighed og respekt
  • at I som forældre føler jer velkomne i klubben
  • at vores mål er at skabe et hyggeligt idrætsmiljø med plads til både elite og bredde
  • at klubben tilbyder et godt fællesskab på tværs af køn og aldersgrænser
  • at spillerne også uden for banen gode kammerater og alle snakker med alle
  • at spillerne ikke mobber hinanden, men yder deres bidrag til den fælles trivsel i klubben
  • at klubben vil arbejde på at formidle en god kontakt og et godt samarbejde med alle forældre.

Hvis der er spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte klubben påjbk@jafnet.dk