Bliv medlem af Juelsminde Badmintonklub

Juelsminde Badmintonklub skal være et attraktivt tilbud til badmintoninteresserede i alle aldre. Det gælder både sportsligt og socialt.

Vi har en velfungerende klub med ca. 240 medlemmer: ungdomsspillere, motionister og ældrebadmintonspillere.

Uanset om du aldrig har spillet badminton eller om du tidligere har spillet, er du altid meget velkommen i klubben.

Vi gør meget for at tage godt imod nye spillere, og der er altid mulighed for at aftale prøvespil før indmeldelse og kontingentbetaling.

Vi har som mål

• at være en klub med et godt idrætsmiljø, med plads til både elite og bredde
  • markere os som en klub, der er med til at udvikle dygtige badmintonspillere
  • at have et godt socialt fællesskab på tværs af køn og alder
  • et idrætsmiljø hvor alle ved, at trivsel er en altafgørende forudsætning for sportslig udvikling.
  • en klub hvor det er rart at komme.

Klubben tilbyder

• Sportslige aktiviteter i gode og trygge rammer
  • Træning og kampe på alle niveauer
  • Deltagelse i turneringer og stævner
  • Uddannede trænere til ungdomsspillerne

Sæson og sæsonstart

Badmintonsæsonen er fra september til maj.

Opstart ungdom

Ungdomspillerne U9-U11 (Årgang 2007-09 eller før) Starter mandag d. 5.9. 15:00-16:15

Ungdomsspillerne U13-U15 (Årgang 2003-2006)        Starter onsdag d. 7.9. 16:00-17:30

Opstart motionister/turneringsspillere/ældrebadminton

Motionister starter mandag den. 5 september og onsdag den 7. september.

Turneringsspillere/motionister/ældre badminton starter onsdag den 07. september.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i JBK